Instapklare studio's van alle gemakken voorzien!

 

Gemeenschappelijke woonkamer

 

Gezellig koffiedrinken in de gemeenschappelijke tuin?

 
 

Wonen in de buurt van Rotterdam Centrum

 

op een steenworp afstand van de Erasmus Universiteit

1
1

Wonen en leven in het Nieuwe Rivium

Het Rivium wordt een aantrekkelijk gebied waar wonen, ontmoeten en werken samen vallen. Er wordt al gewerkt en Rive Studio’s & Apartments gaat hier als eerste wonen en ontmoeten aan toevoegen. De Gemeente Capelle aan den IJssel gaat er voor zorgen dat het gebied zowel met de fiets, het OV, de auto en voor voetgangers goed bereikbaar en toegankelijk is. De levendigheid zal worden gebracht door nieuwe ondernemers. Zij krijgen in de plinten van de gebouwen de mogelijkheid voorzieningen te creëren zoals een wasserette, kleinschalige horeca, flexplekken en een supermarkt. Hierdoor creëer je samen een omgeving waar men elkaar ontmoet. Kortom, Het Rivium is de perfecte woonlocatie voor mensen die dichtbij Rotterdam willen wonen, maar toch een stukje luxe en een prettige woonomgeving zoeken.

Verder lezen

Bereikbaar

Ligging aan de A16 en binnen enkele minuten A15, A20 en A13.

Innovatief

Een zelfrijdende bus brengt je naar metro halte Kralingse Zoom.

Waterbus

Aansluiting op het metronetwerk en Feyenoord City.

Locatie

Binnen 20 minuten fietsen ben je al in Rotterdam Centrum.

Universiteit

De Erasmus Universiteit ligt op steenworp afstand.

Duurzaam

Transformatie van bestaande gebouwen en vergroening.

Woonprojecten

RIVE REPUBLIC

 

 

 

OPGELEVERD EN VERHUURD

Rive Tower I

Rive Oasis

Rive Tower II

Overzichtskaart

Klik op de icoontjes voor meer informatie…

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Bij het invullen van je gegevens verklaar je akkoord te gaan met de privacyverklaring.

DE ONTWIKKELAAR

Waterford

Waterford Investments B.V. is in 1996 opgericht als zelfstandig vastgoedbedrijf. Het is actief in het ontwikkelen, realiseren en financieren van commerciële vastgoedprojecten in winkel- en kantoorpanden. De afgelopen jaren hebben zij, zowel in Nederland als in Duitsland, diverse leegstaande kantoorgebouwen weer tot leven gebracht. Het transformeren van leegstaande gebouwen, zodat deze weer een functie krijgen welke bij de huidige tijd en omgeving past is een streven voor elk gebouw wat zij aankopen. Daarnaast hebben zij diverse woon-, winkel- en kantoorgebouwen voor langere tijd in de portefeuille gehad waardoor zij weten wat de wensen van de gebruikers van deze panden zijn om prettig te kunnen leven en/of werken in de gebouwen.