Rive Republic

Instapklare studio’s voorzien van alle gemakken

Kale Huurprijs*

Tussen € 630,- en € 700,-

Afmetingen

Tussen 36m² en 43m²

Oplevering

1 februari 2019

Thuiskomen

Thuiskomen begint bij Rive Republic al bij de entree. Je parkeert je fiets of auto op privé terrein, er is een gezamenlijke tuin met picknickbanken en een ligweide waar je na een werkdag kunt ontspannen in de zon. De entrees worden levendige plekken met een wasserette, flexplekken, kleinschalige horeca en een supermarkt. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt met een inbouwkeuken welke van alle gemakken is voorzien. Het OV ligt op een steenworp afstand en met de auto ben je binnen 13 minuten in het bruisende centrum van Rotterdam. Rotterdam Centrum is vanaf het Rivium ook met de fiets goed bereikbaar, via de prachtige route over de Maasboulevard zit je binnen 20 minuten zit je al op een van de talloze terrassen Witte de With of op de Binnerotte! Hou je van buitensporten zoals hardlopen? De route langs de Maas is uitermate geschikt hiervoor.

De studio’s

De studio’s zijn op een hoogwaardige manier afgewerkt voorzien van een neutrale vloer, verlichting, raambekleding en een hoogglans witte inbouwkeuken met afwasmachine, koelkast, kookplaat, afzuigkap en een aansluiting voor een (combi)magnetron of oven. De badkamer is voorzien van een badmeubel, spiegelkast, inloopdouche met glazen deur en luxe afwerking qua tegels. Op de begane grond is er een ruimte met wasmachines en drogers en een woonkamer welke comfortabel is ingericht met banken, televisie en een recreatie gedeelte met professionele pooltafel.

Daily Minimarket

Begin 2019 zal Daily haar tweede locatie openen in Rive Republic! Naast de uitstekende koffie kun je hier ook terecht voor verse broodjes. Maar er is meer, want na je dagelijkse dosis cafeïne kan je nog een kijkje nemen in de bijbehorende minisupermarkt.
Hou Daily in de gaten via de website en social media!

Overzichtskaart

Klik op de icoontjes voor meer informatie…

Plattegronden

*Huurprijs bij oplevering in 2019

De genoemde huurprijzen betreffen de kale huurprijs bij oplevering in januari 2019. Naast de huurprijs betaal je een bedrag van 180 euro per maand als voorschot service-, stook- en stofferingskosten. In dit voorschot zit de levering van elektra, warmte, TV, internet, kosten van de algemene ruimte(s) en de afschrijving van de stofferingskosten verwerkt. Wij rekenen af met de huurders volgens het beleidsboek van de huurcomissie
https://www.huurcommissie.nl/fileadmin/afbeeldingen/Downloads/Beleidsboek_nutsvoorzieningen_en_servicekosten__versie_juli_2019.pdf

Je hoeft voor deze woning alleen het water via Evides te apart te betalen, de kosten hiervan zijn afhankelijk van je eigen gebruik maar liggen rond de 10 euro per maand. De warmte en elektra in de studio worden jaarlijks verrekend op basis van werkelijk verbruik via de individuele bemetering in de woning.

De getoonde foto’s zijn van een modelwoning. Het meubilair is niet beschikbaar bij de verhuur van de woning. Je huurt een gestoffeerde woning.

Waar moet de huurder aan voldoen

Bruto jaarinkomen van minimaal 27.500 EUR, wij vragen:

  • 3 laatste loonstroken en bijschrijvingen van het loon op de bankafschriften
  • werkgeversverklaring
  • arbeidsovereenkomst

De hoofdbewoner is 18 jaar of ouder, aan tonen middels:

  • geldig legitimatiebewijs
  • uittreksel bevolkingsregister

Geen huur- of hypotheekschuld bij voormalig adres aan te tonen door een verhuurdersverklaring of hypotheekverklaring. Ben je nog inwonend bij je ouders of elders, dan vragen wij hiervan bewijsstukken op.

Daarnaast ontvangen wij bij het afsluiten van het huurcontract een kopie van je bankafschrift waarop het huidige adres, je saldo, het rekeningnummer en je volledige naam zichtbaar is. De bij- en afschrijvingen mogen worden verwijderd. Gebruik je internetbankieren? Dan is het laatste afschrift te downloaden, vraag hiervoor informatie op bij je bank. Print screens worden niet geaccepteerd.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Bij het invullen van je gegevens verklaar je akkoord te gaan met de privacyverklaring.