Rive Republic

Instapklare studio’s voorzien van alle gemakken

Alle studio’s zijn verhuurd!

Het is op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een studio in Rive Republic!

Huurprijs

Tussen € 660,- en € 715,-

Afmetingen

Tussen 36m² en 43m²

Oplevering

1 februari 2019

Thuiskomen

Thuiskomen begint bij Rive Republic al bij de entree. Je parkeert je fiets of auto op privé terrein, er is een gezamenlijke tuin met picknickbanken en een ligweide waar je na een werkdag kunt ontspannen in de zon. De entrees worden levendige plekken met een wasserette, flexplekken, kleinschalige horeca en een supermarkt. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt met een inbouwkeuken welke van alle gemakken is voorzien. Het OV ligt op een steenworp afstand en met de auto ben je binnen 13 minuten in het bruisende centrum van Rotterdam. Rotterdam Centrum is vanaf het Rivium ook met de fiets goed bereikbaar, via de prachtige route over de Maasboulevard zit je binnen 20 minuten zit je al op een van de talloze terrassen Witte de With of op de Binnerotte! Hou je van buitensporten zoals hardlopen? De route langs de Maas is uitermate geschikt hiervoor.

De studio’s

De studio’s zijn op een hoogwaardige manier afgewerkt voorzien van een neutrale vloer, verlichting, raambekleding en een hoogglans witte inbouwkeuken met afwasmachine, koelkast, kookplaat, afzuigkap en een aansluiting voor een (combi)magnetron of oven. De badkamer is voorzien van een badmeubel, spiegelkast, inloopdouche met glazen deur en luxe afwerking qua tegels. Op de begane grond is er een ruimte met wasmachines en drogers en een woonkamer welke comfortabel is ingericht met banken, televisie en een recreatie gedeelte met professionele pooltafel.

Daily Minimarket

Begin 2019 zal Daily haar tweede locatie openen in Rive Republic! Naast de uitstekende koffie kun je hier ook terecht voor verse broodjes. Maar er is meer, want na je dagelijkse dosis cafeïne kan je nog een kijkje nemen in de bijbehorende minisupermarkt.
Hou Daily in de gaten via de website en social media!

Ri viu m 3e straat Ri viu m 3e straat Rivium Westlaan Rivium Westlaan Rivium 4e straat Rivium 4e straat Rivium 2e straat Ri viu m Qu adrant Ri viu m Qu adrant Riv iu m W estlaan Riv iu m W estlaan Ri vium Qu adra nt Ri v ium 1e straat Rivium 2e straat
Klik op de icoontjes voor meer informatie…
Erasmus Universiteit

Een grote aantrekker van Rotterdam en omstreken is de Erasmus Universtieit. De tot de top behorende internationaal georiënteerde onderzoek universiteit ligt slechts op 2,6 km afstand van Rive Republic en Oasis. Met de fiets ben je er dus binnen 10 minuten! De Gemeente Capelle aan de IJssel werkt op het moment samen met de Gemeente Rotterdam om ervoor te zorgen dat de ParkShuttle een directe lijn krijgt vanaf het Rivium naar de Erasmus Universiteit.

Meer informatie over deze plannen zijn hier te vinden.

Rotterdam Centrum

Het Rivium ligt op een strategische locatie naast de A16 in de Metropoolregio Rotterdam Den haag. Je fietst binnen 20 minuten naar het veelzijdige centrum van Rotterdam en met de auto ben je er al binnen 13 minuten. Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Fonkelende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, hippe restaurants en food markets, gerenommeerde musea en geweldige festivals zijn het directe resultaat van de can do mentaliteit van de Rotterdammers. Tel daarbij op de vele bijzondere attracties en city tours – per fiets, bus, boot of voet – en je snapt waarom Rotterdam is uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland 2015-2017 én Best in Travel 2016 door Lonely Planet.

Parkshuttle

Al sinds 1999 rijdt de Parkshuttle van metrostation Kralingse Zoom naar Rivium. De parkshuttle was een wereldprimeur, het eerste zelfrijdende openbaar vervoer in de wereld. In de komende jaren vindt er weer zo’n wereldprimeur plaats. Als eerste ter wereld gaat de Parkshuttle de openbare weg op, waardoor hij tussen al het andere verkeer rijdt. De parkshuttle zal dan gaan rijden naar de Nieuwe Maas, waar hij verbinding zoekt met de Watertaxi. Rivium is dan de enige plek waar de Watertaxi een aansluiting heeft op het Rotterdamse metronetwerk. De Gemeente Capelle aan de IJssel werkt op het moment samen met de Gemeente Rotterdam om ervoor te zorgen dat de ParkShuttle ook een directe lijn krijgt vanaf het Rivium naar de Erasmus Universiteit.

Kijk hier voor meer informatie.

Rive Republic

Aangenaam wonen in een studio met uitzicht: studio’s zijn uitgerust met slaapkamer, badkamer en een woonkamer met keukenblok. Thuis voelen begint al bij aankomst bij Rive Studio’s & Appartments. De entrees worden ingericht als levendige plekken met voorzieningen als: minimarkt, flexwerkplekken, wasserette, kleinschalige horeca en sportmogelijkheden.

Waterbus

Rivium is dan de enige plek waar de Waterbus een aansluiting heeft op het Rotterdamse metronetwerk. In de toekomst kunnen voetbalsupporters de Waterbus nemen naar het nog te ontwikkelen stadion van Feyenoord.

Capelle aan de IJssel

Je fiets binnen 10 minuten naar het centrum van Capelle aan de IJssel. Ook met het OV en de auto ben je snel in het centrum.

Waar moet de huurder aan voldoen

Bruto inkomen van 3,5 keer huur, wij vragen:

  • 3 laatste loonstroken en bijschrijvingen van het loon op de bankafschriften
  • werkgeversverklaring
  • arbeidsovereenkomst

De hoofdbewoner is 18 jaar of ouder, aan tonen middels:

  • geldig legitimatiebewijs
  • uittreksel bevolkingsregister

Geen huur- of hypotheekschuld bij voormalig adres aan te tonen door een verhuurdersverklaring of hypotheekverklaring. Ben je nog inwonend bij je ouders of elders, dan vragen wij hiervan bewijsstukken op.

Daarnaast ontvangen wij bij het afsluiten van het huurcontract een kopie van je bankafschrift waarop het huidige adres, je saldo, het rekeningnummer en je volledige naam zichtbaar is. De bij- en afschrijvingen mogen worden verwijderd. Gebruik je internetbankieren? Dan is het laatste afschrift te downloaden, vraag hiervoor informatie op bij je bank. Print screens worden niet geaccepteerd.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Bij het invullen van je gegevens verklaar je akkoord te gaan met de privacyverklaring.